vrijdag 19 oktober 2012

Nieuwe versie modelposeboeken. Lichter en goedkoper!

Ieder model herkent het...

 Je moet als model kunnen beschikken over een groot aantal verschillende poses. Zeker bij academies of tekenclubs waar je regelmatig komt. En dan is het wel heel fijn als je over een flink aantal poses kunt beschikken. Dat is niet alleen een kwestie van heel veel oefenen, maar vooral ook van veel, heel veel voorbeelden van ervaren modellen bekijken. Met dat doel voor ogen zijn de modelposeboeken van Mainport Art Productions in samenwerking met model Henriëtte ook ontwikkeld.

En de oplossing voldoet goed... 


En de boeken voldoen uitstekend voor het doel waarvoor ze ontwikkeld zijn, zo wordt regelmatig teruggekoppeld uit het wereldje. Modellen ervaren de poses als insprirend en er zijn heel wat modellen die ze gebruiken om niet alleen een serie poses uit te werken maar ook om ze af te stemmen met een docent of begeleider. Kortom, de boeken hebben zich voor modellen al bewezen.

Ook bij kunstenaars en fotografen... 


Iedere kunstenaar en elke fotograaf herkent het ook: Het goed aansturen van een model, zeker een meer beginnend model, is nog niet altijd even simpel. Het is vaak lastig uitleggen wat je precies bedoelt en dan zijn voorbeelden wel erg gemakkelijk om te hebben. Ook onder fotografen en kunstenaars hebben de boeken daarom hun weg gevonden.

 

Maar dat gewicht... 

Een groot bezwaar van de huidige serie was echter het gewicht. De kosten van verzending waren een derde van de kosten van sommige boeken, wat natuurlijk een vrij onzinnige verhouding is. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe versie die te downloaden is. Daarmee kunnen de boeken een stuk goedkoper zijn. De klant heeft de mogelijkheid de boeken selectief te printen, dus alleen de pagina's die je nodig hebt.

En ook dat is op te lossen... 


Afrekening gaat gewoon via Ideal dus daar is iedereen wel aan gewend. Als u besluit dat een boekje uit de serie een goede investering voor u is is dan kunt u er na een paar minuten al over beschikken. De kosten per boek worden nu zodanig laag dat echt niemand het daar nog voor hoeft te laten. Meer weten? [hier] vindt u de modelpose boeken in de nieuwe opzet. Overigens is ook het boek 2002 modelposes in een nieuwe opzet voor een lage prijs te krijgen. Daar vindt u [hier] meer informatie over en mocht toch liever een CD-rom met alle 2002 poses hebben, dan is die [hier] te vinden.

mijn facebook profiel mijn linkedin profiel mijn twitter profiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten